A Honeywell Magyarország Kft termékei elérhetők

A jelenlegi energiaárak egyre többeket arra ösztönöznek, hogy újragondolják és „okosítsák” a fűtési rendszereiket, berendezéseiket. A hatékonyan szabályozható fűtésvezérlés kiépítése nem bonyolult dolog, és a beruházás rövid időn belül megtérülhet a költséghatékonyabb működésnek köszönhetően.

A Honeywell Magyarország Kft által kínált termékek széles választéka megtalálható az evohomeshop.hu weboldalon, a korszerű fűtésszabályozáshoz elengedhetetlen vezeték nélküli termosztátoktól az Evohome wifis rendszeren keresztül a Honeywell tűzjelzőkig és CO, CO2 érzékelőkig.

A Honeywell Magyarország Kft termékének, az Evohome Wifi rendszer széles körű beállítási lehetőségeinek köszönhetően garantáltan személyre szabható a fűtési rendszerünk, amely a megfelelő okoseszköz használatával akár távolról is szabályozható, illetve előre beprogramozható. Nincs tehát többé egekbe szökő gázszámla, miközben az automata beállításnak köszönhetően mindig olyan hőmérséklet varázsolható az otthonunkban, amilyenre éppen vágyunk.