A Beluga vodka utánozhatatlan tisztasága

Ezzel a prémium minőségű, vérbeli orosz itallal nem lehet betelni. Belekóstolhatunk számos vodka fajtába, viszont a Beluga vodka valami olyat kínál, ami egyszerűen megunhatatlan. Nem csoda, hogy az első korty után azonnal késztetést érezhetünk, hogy megkóstoljuk a többi változatot is.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a Beluga vodka természetfeletti tisztasággal rendelkezik, köszönhetően a Szibéria szívéből származó ártézi víznek. Ez mindennek az alapja. Ezzel kezdődött a Beluga vodka szárnyalása.

A végkifejletthez pedig elengedhetetlen volt a főzőmesterek páratlan szakértelme és a minőségi alapanyagok tökéletes elegye. Annak ellenére, hogy az ital nem rendelkezik évszázados múlttal, mint sok más gyártó terméke, mégis elég hamar sikerült 2002 óta a csúcsra törnie.

A lepárlómesterek modern környezetben, hagyományos eljárással készítik a Beluga vodka fajtákat. Ez azt jelenti, hogy a maláta erjesztése során nem használnak semmilyen szintetikus anyagot. Az ezüst és kvarchomokos átszűrést követően az italt 30 napig pihenni hagyják és ez idő alatt kifogástalan ízvilág alakul ki.