A baba ruha nemcsak aranyos, de melegen is tartja a csecsemőt

A gyermektervezés kérdése napjainkban nagy port kavar és több tényező is befolyásolhatja annak megválaszolását és megvalósulását, azonban, amikor belevágnak a szülők a projektbe, elkezdik feljegyezni, hogy mi mindenre lesz szüksége 9 hónap után egy újszülöttnek. Ruházatra mindenképp, még akkor is, ha nyári hónapra esik az érkezése. Természetesen, a baba ruha és egyéb ruházati kiegészítők fontosak minden életkorban. Ebben segít a Pindurka Bababolt. Persze eleinte különösen azért, mert védik a csecsemő testét.

Az első pár hónapban a gyermek immunrendszere még nincs megfelelően kifejlődve, így a legnagyobb védőszerve, a bőre sem ellenálló még ilyenkor. Ezért is kell védeni a sérülésektől és a hidegtől a baba ruha segítségével. Életünk első évében még olyan védtelenek, így a szülőkön múlik a fennmaradásuk. A test betakargatása folyamatos tevékenység marad a továbbiak során is, a szemérem megvédésének érdekében, azonban sokan a baba ruha milyenségéből is óriási problémát csinálnak. A baba ruha elsődleges feladata a pindurka testének melegen tartása!

A pihenőszék megmenti a friss szülőket a kialvatlanságtól

Az újszülött babáknak az első pár hónapban nehézségük adódik az alvással kapcsolatban. A friss szervezeteknek fel kell venniük egy új rendszert és be kell állnia a megfelelő biológiai órájuknak. Ebben az esetben az alvást segítő eszközök nagyon sokat számítanak a kezdő szülőknek, ezért éri meg beszerezni egy saját pihenőszék modellt a Pindurka Bababolt oldaláról. Ez főnyeremény és aki kitalálta, nagyon sok embernek könnyítette meg a mindennapjait, mivel a mozgása teljes mértékben hasonlít az anya ringatására és a pocakban átélt lüktetésre, ami megnyugtatja a piciket.

Sokféle színben és mintával választható és annyira kényelmes, hogy a gyermekek képesek órákat is ücsörögni benne, mert nem unják meg. A pihenőszékek között találhatunk olyan változatokat is, amelyek zenélnek és még gazdagabb ingerekkel hatnak a benne ülő csöppségekre. A pihenőszék által lejátszott zene és a hullámzó mozgás elcsendesíti a feszült és síró csöppséget.