Ápolva kényeztető szappanok

Utcáról hazatérve soha nem szabad elmulasztani a kézmosást, az viszont korántsem mindegy, hogy az áruházak polcain sorakozó szappanok közül mit választunk. Sokan még mindig úgy gondolják, hogy egy termék legfőbb vonzereje az alacsony árban rejlik, pedig a minőség és ezen belül a szóban forgó árucikk összetétele is legalább ennyire fontos.

A bőrt kíméletesen tisztító kézműves szappanok például, a bolti tömegtermékektől eltérően, egyáltalán nem tartalmaznak irritációt okozható mesterséges színezéket vagy illatanyagot, hidratáló hatású glicerint viszont annál inkább. Mivel elszappanosított zsiradékok – napraforgó-, olívaolaj, pálma-, illetve kókuszvaj – is bőven előfordulnak bennük, testápolónak is beválnak, így arra nem szükséges pénzt költeni.

A Niyodo virtuális kereskedésben a házi készítésű, prémium tisztálkodószerek széles választéka várja a vásárlókat, a testi-lelki felüdülést nyújtó citromfüves, cseresznyevirágos, erdei gyümölcsös hidegen sajtolt szappanoktól kezdve, a gyulladáscsökkentő hatású ichtioloson át, a bőrradírozónak is tekinthető, gyógyiszapos változatig.