Hazai termék a Huminiqum

A természet a legtöbb dologra hatékony megoldást kínál. Teljes egészében hazai termékként kerül forgalomba a Huminiqum készítmény, különféle formákban. A mai kor emberének táplálkozása, legalábbis a fejlettnek nevezett világban nagyon messzire került a természetességtől.

Még a legtisztábbnak hitt ételekben sem kerülhető el a levegő és a természetesnek vélt csapadékok szennyezettsége. Az iparilag előállított ételekről nem is beszélve. A Huminiqum a fejlesztéstől a gyártásig hazai termék.

Először is megtalálták az alapanyagot, majd a továbbiakban a fejlesztés olyan irányt vett, hogy a szervezetnek jól hasznosítható anyagokat tartalmazó táplálékkiegészítő szülessen, ami természetközeli és komplex.

Ugyanis ezek a tulajdonságok nem minden esetben érvényesek. Nagyon sok táplálékkiegészítőnél felszívódási gondok vannak, a bennük lévő testidegen anyagok miatt. Emiatt, a különben hasznos anyagoknak csak a töredéke lesz elérhető a szervezetnek. A Huminiqum készítmény szirup és kapszula formájában is kapható.