Grillserpenyő a nyári ízek felidézéséhez

A grillezett ételeket mindenki nagyon szereti, ugyanakkor ezeket nemcsak nyáron, a szabadban lehet jól elkészíteni. Bármikor felidézhetjük a grill húsok és zöldségek zamatos ízét, ha van a konyhánkban egy grillserpenyő. Szerencsére, a legjobb edénygyártók is felvették a termékpalettájukra az ilyen fajta serpenyőt, ezért a vásárlók választhatnak a kedvenc márkáik termékei közül.

Az edenyshop.hu webáruházban Tefal, Berlinger Haus, Perfect Home grillserpenyők is kaphatóak, természetesen a legjobb minőségben. A Berlinger Haus elegáns Rose Gold Metallic Line serpenyője például kiváló ár/érték arányt képvisel. Forgácsolt alumíniumból készül, 3 rétegű tapadásmentes márvány bevonattal.

Ez a grillserpenyő minden főzőfelületen használható, a turbó indukciós talp miatt hamarabb készül el az étel, így 35 %-kal kevesebb energiát használunk. Szintén remek választás lehet a Bergner TITAN grill öntött alumínium serpenyő, titánium tapadásmentes bevonattal, puha tapintású műanyag fogantyúval. Tegye élvezetessé a konyhában töltött időt!