Csempe körkivágó a hatékonyság jegyében

Az építkezések, felújítások egyik utolsó lépése, amikor a felületek végleges kialakítása megtörténik festéssel vagy egyéb burkolási módokkal. A fürdő, konyha, előszoba, terasz esetében gyakori a természetes alapanyagokból készült padlólapok alkalmazása. Amint ezek kerülnek lefektetésre, úgy a kiemelt minőségű és egyedi felépítéssel rendelkező csempe körkivágó jó, ha kéznél van.

A mázas kerámiákon túl, a keménység egy magasabb fokra lép, amivel a vídiák már nem igazán tudnak megbirkózni. A tudományos lépés nem váratott sokat magára, hiszen a gyémánt csempe körkivágó gyorsan megjelent a piacon. A TLS kínálatában több megoldás is létezik.

Remek példa erre a TLS VIPER gyémántszemcsés lyukfúró, ami száraz és vizes körülmények között egyaránt bevethető. A gránittal is könnyedén megbirkózik, ráadásul állandó és stabil teljesítményt nyújt. A csempe körkivágó kedvező ár-érték arányban van jelen, valamint az alkalmazásával csökkenthető az esetleges anyagveszteség, forgácsolódás mértéke. Rengeteg érv szól mellette.