Álláskönnyítő szőnyeggel a munkahelyi balesetek elllen

Ezt a hasznos ipari kiegészítőt olyan munkahelyekre tervezték, ahol a munkavállalók az idejük nagy részét lábon töltik. Az álláskönnyítő szőnyeg számos előnnyel bír. A speciális felületének köszönhetően, javul a láb- és hátizmok vérkeringése, mivel a munkavállaló állandóan mozgásban van a puha felületen.

A bordázott felület pedig még a csúszás ellen is védelmet nyújt. Az ergonomikus kialakítású álláskönnyítő szőnyegek megakadályozzák a fáradtságot. A megfelelő használattal számos különféle gerincbetegség vagy munkahelyi baleset megelőzhető. Az álláskönnyítő szőnyegek nemcsak a munkahelyi körülményeket javítják és megelőzik a baleseteket, hanem számos további funkcióval is rendelkeznek.

A speciális igényű munkahelyekhez speciális típusú szőnyegek állnak rendelkezésre, a megrendelő igényeinek megfelelően. A termékeket méterben lehet megvásárolni és a megfelelő hosszúságúra vághatóak az adott munkahely követelményei szerint. Webáruházunkban a vásárlók az igényeiket kielégítő ipari álláskönnyítő szőnyegeket rendelhetnek.