A Thesera kezelésnek láthatóak az eredményei

Minden kozmetikai eljárás a bőr megtisztításával kezdődik. Ott van például a Thesera módszer, amit egyre többen vesznek igénybe. Mivel nő a népszerűsége, így nagyon sok kozmetikus dönt úgy, hogy szívesen részt vesz azon a tanfolyamon, ahol megtanulja ennek a módszernek az eljárásait. A bőr megtisztítása után különböző hatóanyagokat és PDG szálakat visznek fel a bőrre. Ezek tartalmazzák a szükséges tejsavat, a szalicilsavat és a glikolsavat, a Thesera eljárás alapja.

A kapszulák TDN technológiával készültek, így hozzájárulnak a savak stabil felszívódásához. A hatóanyagok a kollagén termelésére serkentik a bőrt, aminek következtében az kisimul, csökkennek a mélyebb ráncok, míg a halványabbak valósággal eltűnnek. Vitaminokkal, ásványi anyagokkal és aminosavakkal vannak ellátva az alkalmazott készítmények, így hozzájárulnak a bőr egészséges működéséhez. A Thesera kezelés végeredménye a láthatóan fiatalosabb arcbőr.

Ez nemcsak a korát fogja meghazudtolni, hanem sokkal kipihentebbnek fog tűnni a tekintete. Mivel egyáltalán nincs mit vesztenie, egy próbát mindenképpen megér az eljárás kipróbálása. Ráadásul a tanulni vágyó kozmetikusok könnyedén elsajátíthatják a Thesera módszert. Mindössze 1 napot vesz igénybe a megtanulása, ahol profi szakoktatók fogják átadni a tudásukat. Megmutatják, hogy miként alkalmazzák a szérumokat, eszközöket, valamint melyek azok a kizáró okok, amikor más kezelések javasoltak. Továbbá elmagyarázzák, hogy mivel lehet fokozni az eredményt, így teljes mértékben elégedetten távoznak a kliensek a szalonból.

A Thesera nemcsak a ráncokat simítja ki, hanem hozzájárul az egészséges arcbőrhöz. Sajnos manapság számtalan olyan tényező van, ami károsíthatja a bőrt, legyen szó az UV sugarakról, a szmogról, a stresszről vagy a helytelen táplálkozásról. A kisimultabb arc sokkal egészségesebb belsőt sugall, így jobban élvezheti a mindennapokat. A Thesera kezelésről többet tudhat meg a tante.hu weboldalról. Amikor van némi szabadideje, bátran látogasson el a honlapra és olvassa el a leírást!