A Hammerite védőbevonat és fedőfesték is egyben

Azt hihetnénk, hogy a fán kívül minden másféle anyag sokkal időtállóbb, pedig a gondoskodás például a fémfelületeknél sem maradhat el. A Hammerite a rozsdásodás kialakulását hivatott meggátolni. A remekbeszabott termék egyszerre védőbevonat és fedőfesték is. Többféle színben és kiszerelésben vásárolhatjuk meg a Festékaréna webáruház polcairól.

A rendkívül gyorsan feldolgozható Hammerite alkalmazása mellett, biztosított a hosszantartó védelem is. Arra mindenképpen ügyeljünk, hogy a felhasználás eredményességét gátolhatja a +5 Celsius fok alatti hőmérsékleten történő igénybevétel. Fontos továbbá, hogy a kezelendő felület zsírmentes legyen, a maximális tapadás elérése érdekében.

A Hammerite használata előtt a pergő rozsdadarabokat, illetve a régebbi festékrétegeket el kell távolítani, bizonyos esetekben pedig speciális alapozó alkalmazása is ajánlatos lehet. Amennyiben nem vagyunk biztosak a témában, nyugodtan kérjünk segítséget a webshop munkatársaitól, mielőtt még tényleg akcióba lendülnénk, nehogy véletlenül kihagyjuk valamelyik jelentős munkafolyamatot.